Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Livsmanus

Skriv ditt eget manus och förverkliga ditt liv!

 

  • Lever du det liv du vill leva?
  • Känner du glädje stimulans och förnöjsamhet över din tillvaro?
  • Upplever du mening och syfte med ditt liv?
  • Strävar du efter att förverkliga dina drömmar och visioner?

Ibland kan vi vakna upp i vår tillvaro och undra hur vi egentligen hamnade där, vi kanske plötsligt ifrågasätter våra val av yrke, partner, umgängen, boende och livsstil.

Kanske bär du på en inre rastlöshet och har svårt att slå dig till ro.

Detta kan yttra sig som att du ständigt söker nya kickar utanför dig själv som för stunden kan tillfredsställa men i längden hindrar dig från att njuta av det som är.

Kanske känner du en längtan efter något men vet inte riktigt vad?

Utan vetskap om vad du vill kan du inte skapa dig en drömbild, utan denna kan du inte sätta upp mål, utan mål kan du inte ta steg i riktning mot ett förverkligande av din vision. Livet kan då lätt kännas meningslöst, planlöst och innehållsfattigt.

Utan en egen livsplan kan du lätt ta fäste på andras och det leder dig sällan rätt!

I samtalsterapi och coaching får du möjlighet att undersöka detta närmare.

Vi kartlägger din längtan, dina behov och dina möjligheter att nå dit du vill.

Identifierar eventuella hinder och du blir uppmuntrad och utmanad att hitta vägar förbi dessa. Självmedvetenhet, tillit och vilja är begrepp som vi kan komma att undersöka.

Syftet är att du ska komma underfund med vad just du vill med ditt liv och känna att du kan vill och vågar förverkliga detta. När du lever efter din verkliga förmåga och får göra det du är bra på och tycker om skänker det dig mening och berikar ditt liv.