Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Psykolog

Psykolog i Malmö

Om du bär på en oro över dig själv eller nära anhörig kring mående och beteende där du känner att du inte nöjer dig med enbart de förklaringar du funnit genom din terapi, kanske du efterfrågar en utredning.
Du har kanske redan provat olika former av terapi och upplevelser att det inte räcker till för dig. Du kan vända dig till en Leg. Psykolog i Malmö.

Samtalsterapi är till för alla oavsett diagnos men om du av någon anledning efterfrågar en skriftlig anamnes eller dokumenterad bedömning av ett tillstånd kan du vända dig till en leg. psykolog i Malmö eller en läkare. Som samtalsterapuet diagnotiserar jag inte och behandlar inte psykiatriska diagnoser. Vanligtvis görs detta utav leg. psykolog eller läkare inom psykiatri.

I de fall du kanske behöver dokumentation eller skriftligt intyg kring ditt tillstånd för eventuell ekonomisk ersättning eller sjukskrivning kan du vända dig till en Psykolog i Malmö, alternativ din vårdcentral.

 

 

Kontakta Younic