Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Om mig

Jag heter Elisabeth Gemback och är grundare till YOUNIC TERAPI

Jag har ett genuint intresse och respekt för varje människas högst individuella resa. Utbildad i att se hela dig. Med tankar, känslor, kropp och själ som en helhet.

Det är viktigt för mig att möta dig med stor närvaro, empati samt fördomsfrihet.

Du ska känna dig trygg med att jag frigör mig från egna värderingar och föreställningar inför vårt möte för att kunna möta dig förutsättningslöst. 

Att se bakom och bortom, fasader, attityder och försvar som vi lagt på oss under livets gång och inte alltid är medvetna om att vi har, är en del av mitt arbete.

Jag är Diplomerad Samtalsterapeut och Dipl. Samtalscoach

Utbildad vid HumaNova PsykosyntesUniversitet. Utbildningen innefattar 4 års fördjupning i psykologi och samtalsmetodik och inkluderar en basutbildning i Integrativ Psykoterapi (steg 1). 

Människan är komplex och vi behöver ofta olika redskap för att kunna tillgodose individuella behov vid olika tillfällen. Jag är utbildad i och jobbar utifrån följande metoder: 

Psykosyntesterapi
Gestaltterapi
Relationell terapi
KBT – kognitiv beteende terapi
ACT – acceptance and commitment terapi
Psykodynamisk terapi
Schematerapi
NVC – non violent communication
Mindfullness
Begrundande Meditation / Guidad Visualisering

Hos mig är det högt i tak.

Allt du känner tänker och tycker är av värde för din utveckling och kan tas upp i terapirummet. Du kan komma i vilket tillstånd du än befinner dig oavsett om det är förtvivlan, ilska, hopplöshet el glädje! Motstånd, svårigheter, upplevda misslyckanden eller missnöjen som eventuellt kan stötas på under terapins gång kan med trygghet lyftas fram och hanteras. Min erfarenhet är att ju ärligare och öppnare Du vågar vara i terapin desto större utveckling. 

Slå dig ner i fåtöljen, kanske med något varmt att dricka och känn att rummet är ditt.

Jag lyssnar och möter dig där du befinner dig och tillsammans påbörjar vi en resa mot, för dig, ökat välbefinnande, inre frid och utveckling.

Du är på väg att göra något värdefullt för dig själv, kanske den bästa investeringen du någonsin kommer att göra!

Jag är medlem i Psykosyntesförbundet och arbetar efter deras etiska och arbetsmoraliska regler. Jag värnar om din integritet och våra samtal sker under sekretess.

Du är varmt välkommen!