Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Hur går det till / Praktisk information

Första mötet är orienterande, du får möjlighet att känna efter om samtalsterapi är något för dig och om Du vill påbörja ett samarbete tillsammans med mig. 

Vi träffas då 75 min, du betalar dock endast för en vanlig terapitimme. Du inviger mig i din situation och vi tittar på vad du vill ha ut av terapin. Jag förklarar hur jag jobbar och du har möjlighet att ställa frågor. Det är viktigt att du känner förtroende för den terapeut du väljer för att terapin ska bli framgångsrik.

Jag är medlem i Psykosyntesförbundet och arbetar efter deras etiska och arbetsmoraliska regler. Jag värnar om din integritet och våra samtal sker under sekretess.

En session hos mig är 60 min. 

Eventuell avbokning sker via samtal el sms 24h före avtalad tid.

Betalning sker kontant, via swish el insättning på bankgiro; 5088-0681